Home > User Profile

My Profile

Profile Avatar
Ara
Vinterstubben 131
Kongsvinger, NA 2208
Norway
935 99 380 http://www.mgbookcoversanddesigns.com/danmark.htm
Han har laftet opp ett mål og åtte assists på 23 kamper denne sesongen, og scoret i straffesparkkonkurranse seier mot Celtic i den skotske cupen på søndag. Jeg har' t snakket med Gaffa her ennå om det, men jeg 'm sikker på at samtalen vil komme opp.'De to lagene av kjendiser vil møte den 5. juni i sjette Soccer Aid, som samler inn penger til Unicef. Manchester United målet Mourinho vil bli assistert av Sunderland manager Sam Allardyce, med Soccer Aid co-grunnlegger Robbie Williams som Array trener.
Jeg ønsker å være den første til å vinne Soccer Aid trofé for begge lag, England og resten av verden», sa Mourinho, som trente resten av verden til en 4-2 seier i 2014. Sam og jeg vil gjøre en meget godt samarbeid, og det vil være en god følelse for Claudio å endelig miste en kamp! One Direction 's Louis Tomlinson, popstjernen Olly Murs og komikere Jack Whitehall og John Bishop er blant dem meldt seg til å spille for England i år. Skuespiller Michael Sheen, kokk Gordon Ramsay og Westlife 's Nicky Byrne vil spille for resten av verden.
Billetter nå i salg for Soccer Aid 2016. Du fotballdrakter barn kan ringe 0845 456 2016 eller gå / socceraidUnited møter Everton på Wembley om en plass i neste måned 's finalen. Med kick-off planlagt til 17:15, kan fans kampen for å gjøre det, spesielt hvis slipset går til ekstraomganger og straffer. Og klubben hadde opprinnelig annonsert at de ville gi gratis coach reise for alle fans gjennom Thomas Cook Sport, deres offisielle reisepartnere. Men etterspørselen etter plasser har langt overskredet sin 57-trener kapasitet, slik at mange støttespillere som har å gjøre i siste liten rearrangements.
Forente forklart på deres offisielle hjemmeside: Vi er glade for å informere om at det ikke er noen tog tilbake til Manchester fra billige fotballdrakter London Euston etter kampen, vi gitt gratis coach reise fra Old Trafford til Wembley gjennom Thomas Cook Sport, som nå er utsolgt. The Red Devils ansiktet Crystal Palace på Old Trafford i kveld, i håp om å lukke gapet på fjerdeplass Arsenal.Mourinho, 53, var en utrolig 1/20 favoritt med noen bookmakere å arve toppjobben på Old Trafford, men en utrolig vendingen har sett sine sjanser drift til 11/8.
Sky Sports hevder PSG leder Nasser al-Khelaifi nærmet Mourinho om å lykkes Laurent Blanc fordi klubben er frustrert av en mangel på framgang i Europa under franskmannen. Med førsteklasses spillere som Jose har en historie med å jobbe med, masse penger og Champions League fotball garantert kunne PSG være vanskelig for Special One fotballdrakter barn for å slå ned.'Eagles var forventet å dykke ned for den talentfulle frem i januar, men Fiorentina nektet å selge. Og de kunne utfordre Crystal Palace for sine tjenester dersom Christian Benteke blir solgt i løpet av sommeren.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
Data pager
1
Page size:
PageSizeComboBox
select
 0 items in 1 pages
No records to display.